.Evet

Sunday, January 21, 2007

Şöyle sağıma ve de soluma bir baktım da kenara attıklarımın üstüne çıkmaya kalksam yedi cihanı seyreyleyebilirim kasıla kasıla, lakin işin sorgulama kısmına gelince sıçarım..sorgulattıranlar utansın..mı?.

.Evet

Tecrübelerin yeni tanışılan insanlara karşı takınılan tavır(lar) üzerindeki -illet- etkisi tartışılmaz, ancak çevrimiçi bir konuşma esnasında sorulan -kimi zaman- anlamsız sorularla -sözde hissettirmeden- yapılan karakter tahlillerinden ne kadar işe yarar bir sonuç bekler şahıslar merak ederim. Bir de yılların hıncını karşıdakinden çıkarmak istercesine getirilen eleştiriler var ki içler acısı. Buram buram paranoya kokan püskürmelerin sonunda ne geleceğini beklerken deney faresi gibi hissetmekten alamazsın kendini, iğrenç bir durumdur. Gecenin sonunda ise üzerinde yapılmaya çalışılan -ve normalde kıçınla gülmen gerekirken, anlam veremediğin biçimde, suratını düşürmene sebep olan- bu tahliller şahsın ne turşu suyu olduğunu çoktan belletmiştir bünyeye. Peki kabullenip çevirir misin yüzünü?

.Hayır

Kenara atılanların oluşturduğu akıl almaz yığına bir açıklama getirmeye gerek yok o halde. Aferim bünye, doğru yoldasın.

.Evet

İflah olmaz (mal) romantik olmak gerek. Asansör önündeki kalabalıkta kaybolmuş iki insanın çarpıştıktan sonra yere saçılan ıvır zıvırı toplarken göz göze gelip *click* o an dünyayı durduruvermesine benzer bir şey belki bahsettiğim iflah oldurmayan bu kıpırtı.
Tanımını sen yap, ben burdayım..yalnızca çeyrek yüzyıl oldu daha, vazgeçmek için çok erken.

.Evet

0 bows: