Patchwork Persona

Friday, November 02, 2007

Now playing: Air - La Femme D'Argent


Kredi kartlarının arkasındaki güvenlik kodunun önemiyle biz insanların kıçına verdiği önem arasında hiçbi fark yok bence. Birinin yüzüne dokunursan sorun olmaz ama kıçına parmağını değdirdiğin anda kıyamet kopar, nedense. Hani gelen-giden selam vermek babında ellesin demiyorum bittabi..de tüm gün üstüne oturduğun ve en nihayetinde iki bacağın ortalık yerde birleştiği organımsı bi oluşum neden bu kadar önem arz eder hayatımızda anlamıyorum. Konuya giriş neden kredi kartlarıyla yapıldı onu da anlamıyorum zaten. Mevz-u bahis güvenlik kodunun son üç rakamı olmadan sanal semalarda bi halt edilememesi çıkış noktası kabul edilsin bağri.

Now playing: Zero 7 - Truth & Rights


Asıl konuya gelecek olursak; aslen çok afili ve vurgunç (bkz. vurucu, dokunaklı) bi gönderi yapmak niyetindeydim, lakin bilinç cinahlarında meydana gelen kısa devrelerin tüm zihinsel süreçleri felce uğratması sonucu yukarıdaki seyr-i zul meydana gelmiş bulundu. Eski günlerde pek bir eğlenerek (!) gerçekleştirdiğim ve hatta "host" ettiğim çevrimiçi-canlı (çok anlamsız, evet) derslerin etkisinde kalmış olmalıyım ki, kendimi esas oğlan ilan ettiğim resimli bi hikaye yaratmacası kurgulamak istedi cancağızım. Bu denli sulu bir ortamda vicud bulacak bir kurgunun tutarlılığından depderin bir endişe ediyorum korkarım.

Now playing: Zero 7 - Distractions


Siyahla beyazın cazibesine karşı koymak anlamsız, ille de ortasında bir yerde olmak isteyen her kişi sıradanda kalmayı kabul etmiştir en başında. Boyun eğmenin bile siyah-beyaz zevkine varılabilir, kinayedir, asildir. Dik Başlıyım: Siyah - Başım Dik: Beyaz.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Arada bir renklenmenin kimseye zararı yok, hele bana hiç. En dibe vurduğun zamanlarda, maske dediğin şeyin yalancılıkla arasına çektiği incecik duvardır renklenme. Tüm gün ve hatta tüm zaman siyah olman saçındaki beyazların kendini göstermesine engel olabiliyor mu? Işıkları kapattığında karanlık ortaya çıkarır tüm renklerini, korkma.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Yeniden siyahla beyaza karışmakla kendini bulmak arasında da var mıdır yalancıktan bir duvar!? Varsa sağdan sola silinmeye başlar suretin, ne hayalete benzersin ne gulyabaniye. Ama yoksa, kimseye çaktırmadan kosssskoca gökkuşağını bile siyah-beyaz yapabilirsin. Bırak herkes renkli bilsin, onlar ortasını görür sadece.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

0 bows: