yazıp kaçayım, içimde kalmasın

Tuesday, December 05, 2006

Wykka, Na-jay-jay ve şahsım "Les Evils de Tömér-hane" olarak isimlendirebileceğimiz karakaplıdefter/kitaba resmen girmiş bulunmaktayız, sonumuz hayır olsun :)

Mevz-u bahis kitap/defterin & hadisenin açıklaması şu şekilde yapılabilir;

Her ay sonu öğrenciler bir dizi sınava sokulur ki seviyeleri ölçülüp biçilsin, bir üst kura neş'e ile geçilsin falan filan. Tabii ki bunu yapmak biz superduper okutman, nam-ı diğer make somebody read somethinger, lara düşmektedir. Bizler de işimizi en iyi şekilde yapabilmek ve sınıf ya da öğrencileri bizden sonra devir alacak okutman arkadaşlarımızı muhtemel saç-baş yolma eylemlerinden kurtarabilmek için bir takım öğrencileri -ki bu tipleri "dil körü", "andaval?", "yeteneksiz" ya da sadece "aptal" olarak da adlandırmak mümkün olabilmektedir- itinayla bırakır, kur tekrarına taabi (tabi?) tutarız. Lakin bu ay gayet alışılmadık bir durum yaşandı ve yukarıda ismi geçen okutman arkadaşların sınıflarından yalnızca iki(2)şer öğrenci bir üst kura geçebildi, bu da bölüm başkanlığının dikkatini çekti, isimlerimiz (yine yukari da ismi geçen) kitap/deftere işlendi vs.

işin en komik kısmı ise, sevgili wykka'nın döktüğü sınıfın bir önceki kurda benden, benim döktüğüm sınıfın da ondan geçmiş olmasıydı. Bu arada Na-jay-jay ise gayet free takılarak görevini başarıyla tamamlamıştı.

ha ha!

öyle işte..yazmadan edemedim, zira çok eğlenceli bi durum olduğunu düşünmekteyim. Bundan sonra çapraz kur sistemine geçelim, hep eğlenelim..

*sevgi pıtırcığı olmak istiyoruum*

2 bows:

Anonymous said...

aloooğğğ, a.c.çim... bi derse girmek durumundassııın...

Tyra DeSalvo said...

tamam a.k. "ultimate prostitution center" olarak değitirecem zaten adinizi yakinda!!

ahahaa