Posa

Wednesday, October 21, 2009

Çekirdekten yetişme melankolik bi adam uzun süreli mutluluğun herhangi bir rahatsızlik sebebi olmadığını ne kadar farkedebilirse ben de o kadar bilebiliyorum hala ne beklediğimi. Oğlak erkeği 30'una girdiğinde tam yerleşik hayata geçermiş ya, o zamana kadar tam gaz üretmeye devam edeceğim rahatsızlık verici maddelerle hangi keyiflere gark olurum kestiremiyorum. 31 ise çok korkutucu bir sayı an itibariyle.

4 bows:

Kenan said...

İkisi de ürkütücü rakamlar değil merak etme. Abimden biliyorum. Kendisi bir ara Ajda Pekkan'ın kardeşine ettiği müdahaleler gibi benim yaşıma da karıştı ama geçiyor :)
Hayırlısıyla iki sene evvelki gibi doğum gününü beraber kutlayalım, sonra ben albüm yapıp meşhur olunca sana bakarım misler gibi. O sırada da sen ne yapacağına karar verirsin :) Take all the time you need. Bir de yandaki listede hala Gel-Tori-Gel yazılı, arz ederim.

Tyra DeSalvo said...

bu arada da pek tabii senin "neyin" olacağıma karar vermem lazım.. HR?..PR?..ER? bak yine sancılı bi süreç :) ve fakat you need to come back in the first place, yerim! :)

divina said...

"31 is a very special number in Turkey."

said Tyra DeSalvo, at around 02:00 am Sunday, August 23, 2009 in Prague, Staromestske Namesti

Tyra DeSalvo said...

bak ya! THE situation called for it back in the day :))