erase & rewind

Thursday, July 17, 2008

Evet efenim, Jay'le 1 haftamızı doldurduk dün itibariyle (bugünü dün yaptım, her şeyim bir draft silsilesinden ibaret korkarım). Bilmeyenler için Jay, DeSalvo hanedanının en küçük üyesi olmakla birlikte -ki hanedan hali hazırda 2 kişiden oluşmaktadır- henüz 2 ayını bile doldurmamış literally minicik bir British Shorthair yavrusudur. Sol omzumdaki şeytanım ve/ya sağ omzumdaki meleğim olarak nitelendirebiliriz kendisini aynı zamanda. Yakalandığı kedi nezlesi hareketlerini kısıtlayıp az biraz limoni bi moda soksa da, eskidenmiş o; tam da şu an berjer koltuğun üzerinde kasılıyor sahip olduğu tüm İngiliz asaletiyle.

Ve yine evet, bugünü dün yapmış olmamdan mütevellit daha bi yazasım var gibi. Ya da dün yazmaya kalkıştıklarım, bugün yazılası gelenlerden daha az önemli olduğundan mı bilinmez..ne diyordum!?

You can take my soul but you can NOT take my lack of enthusiasm!

Birinin başka birini ben farkında olmadan yine benimle teoride aldattığını öğrendim bugün. İlk hamlede bulunan taraf olarak hadisenin sebebi ben mi oluyorum ki!? Ayrıca Pazartesi itibariyle aldatma durumu pratiğe dökülürse kendimi kötü hissetmeli miyim ki? Çok salladığım söylenemez an itibariyle. Hem hali hazırda cehennemde çifte kavrulacak bi kimseyim, sallasam nereye kadar!

Gerçekten yaşlanıyorum. Yok artık öyle sıkış-tıkış mekanlarda çılgınlar gibi eğlenip dağıtmak, ve hatta sıkış-tıkış olmayan mekanlarda bile eğlenip dağıtamıyorum no more, ne yazık! Geçen gece neredeyse yüzyıl sonra If'e gidildi the.gang'in büyük bir kısmıyla. Hani Jinga kimseleri de çok leziz olmuş yeni formlarında, lakin ruh keneleri basmış ruhumu; screwdriver kar etmedi, uyuz canım tequila shotlara burun kıvırdı falan. Etrafımdaki herkesin yaklaşık 808 ay tatilde olmasından kaynaklanan depresif bi oluşum da olabilir benimki, zira hala paper work ve elt üzerine sabah 9 sonrası mesai harcayan bi kimseyim.

Bazı günler fast forward edilebilmeli artık ve/ya doğrudan skip, kasmak gereksiz.

2 bows:

voodoo girl said...

boşver desalvom, ben shotlara burun kıvırmadım da ne oldu, gecenin sonunda onlar da beni terkedip klozetin dibini boyladılar =)

Zeynop said...

DeSalvo demişki "Bazı günler fast forward edilebilmeli"
keşke! di mi ya!