off-topic

Thursday, September 13, 2007

Paranoyak ruh halinin bünyeyi çok ama çok yalnız hissettirmesini engellemenin bi yolu yok gibi, gotta love mood swings! Tesadüf diye bi'şey de yok ayrıca, hayatta her şey bi amaç uğruna gerçekleşir, işaretler de yol gösterir. İşaretler içinden çıkılmaz bi hal aldığı zamanlarda da yukarıda mood swings olarak bahsi geçen hadise vuku bulur, evlere şenlik ne diyeyim.

Geçtiğim her yere bi uyarı tabelası koyayım en iyisi, ekmek kırıntıları gibi olsun ama herkes takip edemesin, büyüsü bozulmasın. Yolun sonunda da maviler, morlar, yeşiller, pembeler içinde bi krallık çıksın ortaya, sadece happily-ever-after persona'lar yaşayabilsin orda; kimse kimsenin kalbini kıramasın, herkesin EN büyük derdi fazla huzurlu yaşamak olsun. Hikaye gibi hatta masal gibi görünsün her şey ama gerçekçiliğini hiç yitirmesin, renkleri solmasın. Müzikal bi hayat olsun aynı zamanda ama hüzünlü şarkıları dinleyemesin kimse, kalp atışlarıyla müziğin ritmi uyumlu olsun her zaman. Rüyanın sonu hiç gelmesin..affedildiniz hepiniz.

2 bows:

kAro said...

...ama galiba pek çok şey için de tesadüf diye bi'şi var. Bu pek çok şey o kadar pek çok ki aslında, yaşamakla ilgili hemen herşeyi kapsıyor gibi... Yani yaşamak, çoğu zaman, ne causal causal gidiyor, ne de güzel güzel. Hiç güzellik getirmiyo da değil o tesadüfler. Bi'gün deprem oluyo, arkadaş dediklerinin yarısı ölüveriyo. Bu kötü. Evin yıkılıyo. Bu da kötü. Yıllar geçiyo, acılar hafifliyo. Bu iyi. Eski mahalleni ziyaret edesin geliyo bi'gün. Bu da iyi. Eski mahalleni gezerken ağlıyosun, hüzünlenip. Bu ne iyi, ne kötü. Eski bi komşu ile karşılaşıyosun tesadüfen ve oturup eski günlerden konuşuyosun; gülüyosun, ağlıyosun birlikte; ama için aciip bi'olumlulukla doluyo, uzunca süren bi'olumluluk. Bu ise güzel. Ve hiiiç de causal olmayan bi'süreç. Birdenbire oluyo genelde pekçok şey. Aslında sonuç itibariyle birdenbire olmuş gibi gözükse de... Nası demiş O.Veli?
Herşey birdenbire oldu
Birdenbire vurdu gün ışığı yere
Gökyüzü birdenbire oldu
Mavi birdenbire
Herşey birdenbire
Birdenbire tütmeye başladı duman topraktan
Filiz birdenbire oldu, tomurcuk birdenbire
Yeşil birdenbire oldu
Birdenbire
Birdenbire
Herşey birdenbire oldu
Kız birdenbire, oğlan birdenbire
Yollar, kırlar, kediler, insanlar
Aşk birdenbire oldu
Sevinç birdenbire

kAro said...

"Birdenbire oluyo genelde pekçok şey. Aslında sonuç itibariyle birdenbire olmuş gibi gözükse de..." Burada bi'hata yapmisim, ustelik sabah sabah, zihin o kadar da bulanik diilken; ama ne, anlamadim.