Think Pink and Stink?

Tuesday, February 27, 2007

Canım çok sıkılıYOR. O kadar sıkılıYOR ki, me-se-ne de Türkçe karakter kullanmaya başladım, zor oluYORmuş. i ve ü seslilerini alt satırlara atarak, araları boş bırakmak suretiyle tek satırlık hikayeler yazmak istiYORum. Alışkanlıkları basit birer alışkanlık olmaktan çıkarıp hepsine teker teker karakter kazandırarak hikayelerime "kahraman" yaratmak istiYORum. Evet, o kadar sıkıldım. Kahramanlarım süper olmasa da olur, adı üstünde "kahraman"; ne kadar sıradan olabilirler ki!

Sonra, çocuk pornosunun aslen ne olduğunu anlatabilmek (!) için Riçi Riç ve Elmayra ile filim çekmek istiYORum. Vudukızım hal-i hazırda şahaneler şahanesi bir açıklama getirmiş bulunuYOR duruma, olsun, bol örnekle pekiştirmek gerek konuyu.

Gündüz vakti gönderisinin canı daha da sıktığını farketmiş bulunuYORum. Gül cemalimin gül suyuyla yıkandıktan sonra itinayla okunmasını üzerine de bir zahmet üflenmesini istiYORum, üfleyecek kişinin de önemli olduğunu düşünüYORum an itibariyle.

Kahvenin tadı..hmm..şey gibi..tanımlayamıYORum, ama çok kötü hatta berbat, yine de içiYORum. Kahve olsun çamurdan mı olsun yoksa, sevgili DeSalvo?

Toplantı var diye dersleri kabul etmediğim de iyi oldu. Toplantı yokmuş oysa ki. Aklımız nerelerde acaba! Kimler kaçırmış acaba! Şeytan mı almış götürmüş, bulamadan mı getirmemiş acaba!

Tur programı 8 Temmuz'a kadar belirginleşmiş durumda, çıldırtıYOR bünyeyi. En kısa sürede TR de eklenmelidir listeye, aksi takdirde Tori'nin ağzına fare kaçmalıdır. Bak canım, bölüm başkanıyla da konuştum şimdiden, izin verecek ona göre! Hem kaç kişi arabanın arkasından koşup camını falan tıklatmıştır şimdiye kadar? Güzel soru..milyonlarla ifade edilebilir sanırım! O zaman şöyle değiştireyim soruyu, kaç A.C. arabanın arkasından koşup camını falan tıklatmıştır şimdiye kadar? He-heee, bakınız olasılıkları nasıl kaldırdım ortalık yerden, budur.

Gayet dingildek bir düşünce/özet karmanlığının daha sonuna gelmiş bulunuYORuz, bir daha ki sefere daha mantıklı saçmalamak ümidiyle; maviler, yeşiller, morlar, pembeler..

,

1 bows:

Başak Ağın said...

YORmamak gerek bünyeyi kuzum. eğer duymak istediğiniz YORum buysa, YORumlayıverdim buyrun :)

"diyene bak" diYOR ve hemen kaçıYORuz...