just a train of thoughts, maybe

Monday, February 05, 2007

hayatımın her santimetrekaresine 1 (bir) new post (yeni gönderi) düşer oldu. üzülüyorum sayfamı her açışta görmekten hoşlandığım resimli, cıvıl cıvıl (hı? nasıl yani?) eski gönderilerim bir arka sayfaya geçtiği için. sol taraftaki başlıklara tıklayıp (uzaktan, dokunmadan basıp) kendilerine ulaşmak ise gayet zor geliyor, belki de yüzlerini eskitmek istedikleri için uzaktan, dokunmadan engelliyorlardır beni?

olabilir,

her yeni gönderi hayatımda gerçekleştirdiğim inanılması güç değişiklikleri anlatır nitelikte değil tabii ki. bir kısmı can sıkıntısı, az birazı gecenin sabaha kaçan bir körü konuşacak ya da konuşma zahmetine girecek kimseyi bulamayışım, kalanlardan hatrı sayılır bir miktarı döneminde gerçekten önemli gibi görünen oluşları karşıdan görmek isteyişim ve sona ve de dona kalan kısmı da "evet, budur, yazılmalıdır" mantığıyla hareketlenişimdir aslında. son birkaç gönderi ise evet, neredeyse tamamen şahsi göndermelerden oluşup 2., 3., 4., 5. ... şahısların anlamasını/anlamaya çalışmasını/ve hatta/meraktan çatırdamasını gerektirmeyecek bilgilerden oluşa gelmektedir.
şu an neresinde olduğumu bilmediğim/umursamadığım bu gönderi de..bilmiyorum, ön sayfada yerini almak istiyor muhtemelen, ondan olsa gerek beni bu kadar zorlayışı. cümlelerim de deviriliyor artık, farkındayım. her şeyi bir sinyal olarak algılama eğiliminde debelenen bünye, bunu da olumlu yönde gerçekleşmekte olan bir değişim gibi görüyor olabilir, anlam çıkarmak/anlamlandırmak zor an itibariyle.

inference/reference ikilisini, bas/davul ikilisiyle ilişkilendirmeden virgül koymak yerinde olacaktır, şahsi gönderme yapmadım, yapacak olsam piyanoyu da ekler üçlerdim güzelce. hadi bak sayfanın en üstüne de kuruldun, bit artık?

,

0 bows: