+18

Tuesday, February 06, 2007

En karanlık gecenin 55 dakikası geçip gitti bile. En karanlık geceye de en karanlık gönderi yakışır mantığıyla hareketlenecek olursam uzun süredir boğazımdan koparmaya çalıştığım lanet yumrudan da kurtulabilirim belki?

[O kadar kolay olsa keşke..]

En sevdiğin şeyleri yap. En sevdiğin gömleği giy mesela ya da parfüm sür ya da traş ol, istemiyorsan olma (Ağın, 2007). Göstermelik şeylerin işe yaramadığını öğreneli çok oldu be kuzum. En fazla 10 dakika sürer etkisi, içeride başka bir şeyler var çözülmesi gereken. Evet, çözülmesi gereken, çünkü başka çıkar yolu yok korkarım. Alt kattaki tanımadığım, belki de hiç karşılaşmadığım adam çözememiş hiçbir şeyi. Bir tabanca, tek kurşun ve karanlığın ta kendisi. Bu gece biraz da o yüzden bu kadar karanlık belki de. Kızılay-Sıhhiye arası kadar olmalıydı üzüntü, fazlasını bünye kaldırmazdı, kaldıramadı da. Kimi kişiler uyurmuş böyle zamanlarda, bir formülü var mıdır bunun? Tamam, çay içmeyelim bundan sonra, ıhlamur en güzeli. Kahve de içmiyorum artık evde, sigarayı da azaltmasam bıraksam tamamen..içim de temizlenecek mi kısa sürede?

[Yine, o kadar kolay olsa keşke..]

Bugün sigara odasında huzura dair yaptığım tanımlama çok uzak görünmüyor bana ama tek gecelik sessizlik bile -hiç gereği yokken- çökertiyorsa ruhumu acil korunma önlemleri almak gerekir.

Yarın daha güzel olsun, keep on tryin'!

,

0 bows: