1.5+1+10+5+3 = 24+? & the million dollar question

Saturday, February 10, 2007

tam 1.5 (bir buçuk) yıldır beyin fonksiyonlarımın büyük bir kısmını sömürerek beni çileden çıkaran, uyku-huzur bırakmayan, bünyeyi resmi olarak derneğe üye olma kıvamına getiren, başlığı ortalama 1 (bir) satırı dolduran/ toplam 10 (on) kelimeden oluşan, 5. (beşinci) kelimeden sonra iki noktası bulunan, -en/ -an, -an/ -en, vs. vs. tezimin ilk 3 (üç) bölümü üzerimden geçirdiği son kamyonun ardından kontrol edilmek üzere danışmanımın e-posta gelen kutusunda yerini almıştır dün gece itibariyle.

Özet: dün gece tezimin ilk 3 (üç) bölümünü danışmanıma gönderdim, kontrol edip dönüt verecek, vereceği dönüte göre devamı getirilecek.

Farkettim ki hayatımdaki tüm saatler aslında teze göre ayarlanmış, koşar adım ilerleyen zamanla eş değer geçen günler ruhumu karartmış ve benzeri. "received last december" ifadesi de ilk defa karnıma ağrılar saplanmasına neden olmadı bugün, alışık değilim, neler olmuş bana!
procastinator ın önde gideni şahsım, "to the point" olma özelliğiyle övünmeye devam ediyor an itibariyle, lakin şu durumda ne kadar "to the point" olduğuma karar verecek mekanizma şahsım değil korkarım. ne olursa olsun sabahların kör diplerine kadar oturdum mu? evet. zavallı parmak uçlarım sızladı mı? evet. gözlerim pörtledi mi? evet. bir kaç saatlik uykuyla prostitution a..aman, substitution a gittim mi? evet. bu da yetmedi suyu çıkmış gap lerin bitmesini bekleyip harap ve bitap ders yaptım mı? evet.

peki yeterince huzurlu muyum? bilmem, kısmen, evet?.

Aklıma takıldı;

kulağa hoş gelen her tür müziği dinleyen insanlar, göze hoş gelen her kişiyle yatar mı?

1 bows:

Başak Ağın said...

kulaklarina hangi muzigin ho$ geldigine bagli olarak - evet :D