A Perfect Lie -Circle daha güzel-

Monday, December 18, 2006

Hmm Nip/Tuck 4. sezon da bitti hayırlısıyla. Okumalar sonucu kesip-biçmeli, entrikalı, ağlaklı, Christian's butt lı, yalanlı ve dolanlı 2 sezon daha olduğunu öğrendim, sevinç verici bir durum tabii ki. Tam da nasıl uzatacaklar daha acaba acaba diye düşünmeye başlamıştım..ki finale gayet yeterli bir cevap sunmuş bulundu. Ooo yeeeaa Hollywood!! nidalarıyla yeni sezonu bekler vaziyetteyim.

Photobucket - Video and Image Hosting

Diğer taraftan Grey's Anatomy 3. sezon 11. bölüm 4 Ocak'a programlanmış, krizlerdeyim. 10. bölüm 2 hafta önce yayınlandı zaten, daha ne bekletirsiniz zıkkımın dibine kadar poffff :/

O zamana kadar dizinin yerli versiyonuyla mı idare etmeli!?

[ben bi kendimi camdan atıp geleyim!!]

Bu arada burada (hangi söz sanatı bu?) belirtmezsem haksızlık olur, G.E.C.E isimli güzide bir gurubumuz var Ankara ortamlarında. Birkaç zaman önce tesadüfen (!) (eahahaha) haberim oldu kendilerinden ve sonrasında (Allaaam ne büyüksün) yine tesadüf eseri bi şarkılarını dinledim. Diyorum ki fevkalade, kesin patlar! Emre Aydın kişisi "bile" patlamış yani, yok catchy imiş yok sözleri şahaneymiş..b*kmuş püsürükmüş, geçiniz kısacası.

Neyse işte, mevz-u bahis sarkı İçinde Saklı..gayet başarılı..tebrikler!

*be back later..

3 bows:

voodoo girl said...

artık bukadar "tesadüf"ten sonra da G.E.C.E groupie si olmayanın uyurken ağzına fare kaçsın hahahaa

Tyra DeSalvo said...

ahaha ne guzel dedin, her daim arkandayim vudukizim ;)

Başak Ağın said...

ne desem yalan olucak vallayi, katılıyım en iyisi. sevgi seli...